ΠΕΔΙΟ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το γραφειο μας ασχολειται με αγοραπωλησίες ακινητων, τοσο στην Ελλαδα οσο και στο εξωτερικο, τον ελεγχο συμβολαίων και τίτλων ιδιοκτησιας, αντιπαροχές, εργολαβικά συμβόλαια και ανταλλαγες και μισθωτικές συμβάσεις .

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η ενασχοληση μας με τον τομεα αυτο αφορα αγωγές διαζυγίων, αιτήσεις συναινετικών διαζυγίων, αγωγές επιμέλειας τέκνων, διατροφων, αναγνώριση και προσβολή πατρότητας, υιοθεσίες, αναγνώριση, προσβολή πατροτητας, αναγνωριση αλλοδαπων αποφασεων καθως και αλλα επιμερους θεματα.

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το γραφειο μας αναλαμβανει συστασεις διαθηκων, δημοσιευσεις διαθηκων,  αποδοχές και αποποιήσεις κληρονομιών, εκδοση κληρονομητηριων καθως και οιουδηποτε ειδους κληρονομικες αγωγες και διεκδικησεις.

ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ

Το γραφειο μας εχει ικανη δικαστηριακη πειρα και πρακτικη σε θεματα διεκδικησεως αποζημιωσεων απο τροχαια ατυχηματα ειτε για λογαριασμο των ζημιωθεντων ειτε για λογαριασμο των πρακαλεσαντων την ζημια.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το τραπεζικό δίκαιο δεν ρυθμίζει μόνο τις σχέσεις του χρηματοδότη και του λήπτη της χρηματοδότησης, αλλά και κάθε πράξη/σύμβαση οικονομικής συναλλαγής με τη μεσολάβηση τράπεζας.

Το δικηγορικό μας γραφείο αναλαμβάνει υποθέσεις για τα παρακάτω τραπεζικά θέματα:

Δάνεια καταναλωτικά ή επιχειρηματικά

Συμβουλές για την κατάρτιση ή ερμηνεία σύμβασης και υποχρεώσεων

Τραπεζικές καταθέσεις και τραπεζικοί λογαριασμοί

Factoring – εκχώρηση απαιτήσεων

Leasing – χρηματοδοτική μίσθωση

Επενδυτικές συμβάσεις – επενδύσεις με τη μεσολάβηση τράπεζας

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το εταιρικό δίκαιο αποτελεί έναν μεγάλο τομέα δραστηριοποίησης μας. Η εμπειρία μας εγγυαται την πλήρη και αποτελεσματική υποστήριξη εταιριών και επιχειρήσεων επί θεμάτων ίδρυσης και λειτουργίας εταιρειών και επιχειρήσεων, τοσο στην Ελλαδα οσο και στο εξωτερικο, εταιρικών συναλλαγών, εταιρικης μετατροπής, συγχώνευσης, εξαγοράς επιχειρήσεων, επενδύσεων, συμβασεων εμπορικης αντιπροσωπιας, συμβασεων διανομης, συμβασεως δικαιοχρησης [franchise]
και υποθεσεις δικαιου διεθνων συναλλαγων. Τα ανωτερω επιτυγχανονται χάρη στην άριστη εκπαίδευση και τον επιχειρηματικό προσανατολισμό των συνεργατών μας, με εξεύρεση νομικών λύσεων σε ζητήματα κάθε τομέα δικαίου που ανακύπτουν κατά το σχεδιασμό και την υλοποίηση και των πλέον σύνθετων εμπορικών συμβάσεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, με τη συνδρομή ενός ανεπτυγμένου και αποτελεσματικού διεθνούς δικτύου συνεργατών.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗΣ

Συνεργατης του γραφειου μας ειναι διαπιστευμενη διαμσολαβητρια του Υπουργειου Δικαιοσυνης συμφωνα με τον Ν. 3869/2010 για την εξωδικαστικη επιλυση των διαφορων ουσιας.

i

ΔΙΚΑΙΟ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

Νομιμοποιησεις αλλοδαπων, ανανεωσεις αδειων παραμονης, αιτησεις ασυλου, δικαστηρικη υποστηριξη κατα αποφασεων απελασεως κλπ

ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το γραφειο μας αναλαμβανει την ιδρυση συλλογων – σωματειων, εχοντας ικανη εξειδικευση στα αθλητικα σωματεια.

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Τα 35 περιπου χρόνια εμπειρίας και μάχιμης και επιτυχούς ενασχόλησής μας με τον τομέα του ποινικού δικαίου εγγυώνται την ορθή διαχείριση και την συνετή και επιτυχή αντιμετώπιση οποιασδήποτε υπόθεσης άπτεται του απαιτητικού αυτού τομέα δικαίου.

Περισσότερα

Η δυσκολία των υποθέσεων με τις οποίες έχουμε ασχοληθεί στην μακρόχρονη σχέση μας με το ποινικό δίκαιο και η βαθιά και ουσιαστική γνώση του αντικειμένου, μας καθιστούν ικανούς να ανταπεξέλθουμε με συνέπεια σε οποιαδήποτε ποινική υπόθεση κληθούμε να αντιμετωπίσουμε, προασπίζοντας με τον αποτελεσματικότερο τρόπο τα συμφέροντα των εντολέων μας.

ΔΙΚΑΙΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Διαθέτουμε  εκτενή εμπειρία στο χώρο της βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας, παρέχοντας υπηρεσίες, που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν την κατοχύρωση εμπορικών σημάτων, βιομηχανικών προτύπων και ευρεσιτεχνιών 

Περισσότερα

σε εθνικό, κοινοτικό και διεθνές επίπεδο, καθώς και στην προστασία των δικαιωμάτων αυτών, ενώπιον των αρμόδιων κατά περίπτωση αρχών και φορέων, σε συνδυασμό με τις σχετικές διατάξεις για τον ελεύθερο και αθέμιτο ανταγωνισμό.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το γραφειο μας διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία σε χειρισμό υποθέσεων στα διοικητικά δικαστήρια όλων των βαθμίδων,συμπεριλαμβανομένου του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Περισσότερα

 Χειριζόμαστε πληθώρα διοικητικών διαφορών ουσίας και ακυρωτικές διαφορές, όπως ενδεικτικά φορολογικές διαφορές, τελωνειακες και τελος διαφορές με οργανισμούς κοινωνικής ασφάλισης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την υπόθεση που σας ενδιαφέρει 

14 + 12 =